Vacatures in User Experience

Ontwerp ervaringen die het verschil maken

Definieer, ontwerp en lever krachtige en verbluffende producten waar mensen dol op zijn. Werk in een team dat diversiteit en inclusie waardeert.

Ontwerp ervaringen die het verschil maken

Ons wereldwijde User Experience-team deelt de superkrachten empathie, creativiteit en klantfocus om productervaringen te creëren die klanten tevreden stellen en hun verwachtingen overtreffen.

Verbeter de klantervaring met uw visie en talent

LP.SKU-8.IMG-ALT-1 LP.SKU-8.IMG-ALT-2 LP.SKU-8.IMG-ALT-3 LP.SKU-8.IMG-ALT-4

Maak aantrekkelijke en visueel opvallende producten waar klanten dol op zijn. Werk van strategie tot ontwerp samen met briljante geesten op het gebied van engineering en productbeheer om uw platform te ontwikkelen.

Graaf diep om te begrijpen waar klanten naar verlangen en streef vol passie naar verbetering van onze producten. Stel design en ontwikkeling in staat om ontdekkingen om te zetten in geweldige ervaringen.

Maak het voor klanten moeiteloos om de kracht van onze producten te benutten en zo precies de juiste gebruikerscontent te creëren. Door samen te werken met productontwerpteams, bent u bekend met de beste manieren om berichten af te leveren.

Ons team heeft ook vacatures voor Content Design, Design Technology, Multimedia Technology en meer.

Verhalen van werknemers


We zijn een wereldwijd gedistribueerd team dat verantwoordelijk is voor het opnieuw vormgeven van de ontwikkelaarservaring. Het werk is geweldig omdat het allemaal draait om het herdefiniëren van wat we doen.

Sharon C. Sr. Director, Product Design
LP.SKU-11-2.IMG-ALT

Nog steeds op zoek naar de juiste baan? Het User Experience-team groeit snel en er komen vaak nieuwe vacatures bij.

Word lid van onze Talent Community

ServiceNow is een Equal Employment Opportunity Employer.
Alle gekwalificeerde sollicitanten worden overwogen voor indienstname, zonder rekening te houden met ras, huidskleur, geloofsovertuiging, religie, geslacht, seksuele geaardheid, nationale afkomst of nationaliteit, afkomst, leeftijd, handicaps, genderidentiteit of -expressie, burgerlijke staat, veteranenstatus of andere categorieën die door de wet worden beschermd.